2013. június 3., hétfő

Karma jóslás :)

Ritkán adódik úgy szabad időm, hogy csak kattintgatok a neten, de tegnap ez is megtörtént. Már nem nagyon emlékszem, milyen úton-módon, de eljutottam az nlcafe karmajóslásához.
Kérem szépen, én igyekszem egészséges távolságtartással vizsgálni az ilyen szabadidős elfoglaltságokat.  Egy percig sem gondoltam komolyan, viszont remekül beleéltem magam, képzeletben, és fergetegesen szórakoztam. Már eleve úgy kezdődött, hogy "tedd a kezed a képernyőre" , és amerre az ujjaid mutatnak, ott a megoldás.


És íme a jóslat :
"Hüvelykujj
Ha most belemész egy titkos szerelmi kapcsolatba, akkor örökre harmadik maradsz, a választottad sohasem fog elválni. Szakítsd meg ezt a veszélyes kapcsolatot, mert ha nem így teszel, akkor előbb-utóbb a káros szenvedélyek útjára lépsz, ami miatt később nem leszel már önmagad."
Most komolyan. Eljön a perc, épp kezdeném kézzelfoghatóvá tenni a viszonyom egy nős(!) férfival, amikor szégyenpír önti el az arcom, és fojtottan rebegem: ne haragudj, nem lehet. A neten azt jósolták, ha veled kezdek, drogos leszek. Örökké. Bocsika.

"Mutatóujj
Negatív gondolatok és súlyos gondok keserítik meg az életed. Baráti kapcsolataidban is több olyan ember van, aki csak a rosszat látja, és a véleményével pánikhangulatot okoz neked. Jobb lenne, ha egyáltalán nem kérnéd ki senkinek a véleményét, és legyőznéd félelmeidet, hiszen azok alaptalanok."
Megint egy nagyon egyéni, személyre szabott tanács. Ne félj, dönts okosan, stb. Ez komolyan telibe talált :)

"Középsőujj

Azért nem bíznak mások benned, mert te sem bízol magadban. Ne áhítozz most barátaid, családtagjaid dicséretére, légy tisztában erősségeiddel, és higgy magadban. Önbizalmad növelésére a legegyszerűbb módot válaszd: változtasd meg hajad színét, viselj új sminket, új stílusú ruhákat, és lépésről-lépésre szeresd meg magad. Ez az első lépés az önbizalomnövelés útján, vágj bele, sikerülni fog."

Szeresd magad! Nahát?! Hogy ez nekem nem jutott eszembe :P Szóval jobban fogom magam szeretni, meg biztosan megismerni is, ha vásárolok egy raklap rongyot, meg hajat festek, sminkelek. Másképp.


"Gyűrűsujj

Egészséged, erőd és energiád teljében leszel, kisugárzásoddal magadhoz vonzod mindazt, ami jó, mindazt, ami nemes. Úgy érzed, lelked is újjászületik. Megtalálod azt a partnert, akivel gyűrűt cserélhetsz, vagy akivel összekötheted az életed. A rajongásod rajongásra talál, ami viszont fájdalommal tölt el, hogy olyan személyek fognak irigyelni, akikről azt hitted a barátaid."

A stílusváltásból pedig egyenesen következik, hogy férjhez megyek, boldog leszek, sőt, még irigyeim is lesznek. S persze mindeközben válok csak igazán önmagammá!


"Kisujj

Le kell győznöd a negatív gondolkodást, és be kell bizonyítanod, hogy értékes ember vagy. A lustaságoddal, és a kisebbrendűségi komplexusoddal is meg kell birkóznod. Néhány barát, vagy ismerős kísértéseinek komolyan ellent kell állnod, ők ugyanis rossz útra terelhetnek. Ha most nem tanulsz, nem igyekszel, egy csodálatos lehetőség csúszik ki a kezeid közül, és nem teljesíted a karmád, vagyis, hogy sokra vidd az életben."

Ehhez már igazán nincs is mit hozzáfűznöm. Hiszen mi más is lehetne a KARMÁM, mint az, hogy sokra vigyem? Na?!

Jó tudom, hogy ezt nem lehet véresen komolyan venni. De biztos, hogy ennek van létjogosultsága? Oké. lehet, hogy van, de kérem szépen, akkor tegyünk elé pár figyelmeztető karikát, ikszet, bárakármit: 18+, csak saját felelősségre, ne vedd komolyan, stb. ...



2 megjegyzés: